Ajándékkártya

Viktória Ajándékkártya

Ajándékkártya Divatkedvelőknek

A Viktória Divatáruház gondol azokra a vásárlóira is, akik a jó minőségű, divatos ruhát szeretnének ajándékozni, de bizonytalanok azt illetően, hogy melyik stílust vagy méretet is válasszák. A Viktória Divatáruházban minden ajándékozni szándékozó vásárlónknak elérhető a Viktória ajándékkártya. A díszcsomagolásban átnyújtott Viktória ajándékkártya legalább akkora örömet fog okozni a megajándékozottnak, mint maga a ruha, amit a Viktóriában kiválaszt majd magának.
Az ajándékkártyával azonban nem csak a feltöltött összeg erejéig lehet vásárolni, hanem minden vásárlással ajándék pontokat lehet gyűjteni, hiszen a vásárlással egy időben a megajándékozott egyből Viktória Törzsvásárlói kártyát tart majd kezében

Viktória Ajándékkártya
Az ajándékkártyára feltöltött összeggel birtokosa a feltöltött összeg erejéig vásárolhat a Viktória Divatáruház  választékából akár több alkalommal is.
Fizetéskor a kártya névértéke beszámít az adott vásárlás összegébe. A kártya birtokosa az ajándékkártyát a kártya aktuális egyenlege erejéig használhatja fizetőeszközként. Amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, egyéb utalvány, másik ajándékkártya) segítségével kell/lehet megfizetni.