Rólunk

Egyedülálló választékkal várják a kutyabarát és divatkedvelő vásárlókat a Viktória divatüzletben.
Már több mint tizenöt éve várják a vásárlókat a családi vállalkozásként működő Viktória divatüzletben, a helyi buszok Révai Miklós utcai megállóhelyénél, ahol vallják, a siker kulcsa a vásárlók maximális elégedettsége.
viktori-divataru-01-mg
Ezért főként magyar gyártóktól, első kézből szerzik be az aktuális trendeknek megfelelő ruhakollekciókat, illetve az örök klasszikusokat és kiegészítőket. A hangsúly minden esetben a minőségen van, s azon, hogy a legjobb ár-érték arányú termékeket tudják három generációnak kínálni.
noi_fiatal_bal
Egy lakótelepi, garázs méretű helyiségben nyitotta első boltját Fülöp János és felesége 1989-ben, ahol még az akkoriban jóval keresettebb kötőfonal is kapható volt. A következő évtizedekben a ruhaipar minden szegmensét „bejárta” a házaspár, elsajátítva a szakma csínját-bínját. Végül 2000-ben nyitották meg a Viktória divatüzletet a Révai úton, ahol kötőfonal már nincs, de a harisnyától a kalapig felöltöztetik a család nő és férfi tagjait.
taskak
Győrben egyedülálló választékkal várják a vásárlókat a közel 900 négyzetméter alapterületű üzletben, melynek arculata az évek során folyamatos fejlődéssel alakult ki. Fülöp János elmondta, fontosnak tartják, hogy elsősorban magyar gyártók termékeit forgalmazzák, mindig is preferálták az innovatív, jó minőséget produkáló hazai ruhakészítőket.
noi_vegyes_jobb
A minőség mellett ugyanolyan lényeges szempont azonban az ár is, így a közel százfős beszállítói körtől első kézből vásárolják meg a termékeket, így garantálható az alacsony összeget mutató árcédula is. Amit viszont nem találnak meg a megfelelő ár-érték arányban hazánkban, azért távolabb is elmennek, s európai forgalmazóktól is szállítanak néhány terméket, gyakran kuriózumokat a győri üzletbe.
ff-emelet
Az árukészlet azonban nem a cégeknél megszokottak szerint változik, vagyis nemcsak szezonálisan, hanem minden héten érkeznek új darabok, így folyamatosan megújuló árukészlettel várják a vásárlókat.
ff-lenn
Nálunk mindig Ön, a vásárló áll az első helyen, messzemenően figyelembe vesszük kívánságait, igényeit a vásárlásnál és az esetleges reklamáció esetén is. Bár a divat napról-napra változik, új üzletek nyílnak, miközben patinás cégek kopnak ki a köztudatból, a Viktória megalakulása óta az állandóságot jelenti.
ff-fenn-1
Mára elmondhatjuk, hogy a női-férfi- és gyermekdivatban kimagasló választékot kínálva állhatunk vásárlóink elé. Hogy Ön a legjobbat kapja, ehhez segít áruházunk segítőkész, szakképzett lelkes kollektívája akik azért dolgoznak hogy nap mint nap kivívják az Önök elégedettségét. Reméljük mielőbb Önt, és kedves családját is köszönthetjük üzletünkben és személyesen meggyőződik minderről.
idos_noi